igniteresearch-68px.pngifous_logo-68px.png

Vi som arbetar på F-1

susanne.JPG
Susanne Engman, lagledare

Susanne är förskollärare som undervisar i matte, idrott, so och svenska med de yngre barnen. Hon tycker om att lyssna på och utmana elevers tankar och funderingar i sokratiska samtal. På fritiden går hon gärna på långa promenader och på Friskis och svettis. Hon tycker om att resa och umgås med vänner och sin familj.

susanne.engman@mimer.org

jessica.JPG

Jessica Hübinette (föräldraledig)

Jessica är en före detta elev på Mimer som älskar att rida och baka.

jessica.hubinette@mimer.org

elin.JPG

Elin Jakobsen

Elin är lärare och undervisar i matte, no, teknik och svenska i år f-1. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner, fjällvandrar, fiskar i havet och åker skidor.

elin.jakobsen@mimer.org

sofia2.JPG

Sofia Nassenius

Sofia är barnskötare och har en lång erfarenhet av arbete med de yngre barn. Hon arbetar både i förskoleklassen och på fritids. Ridning och att umgås med vänner och familj är något hon gärna gör på fritiden.

sofia.nassenius@mimer.org

ulrikal.jpg

Ulrika Lindersson

Ulrika Lindersson, fritidspedagog och har jobbat på Mimer sedan augusti 2017. Kommer från "republiken" Jämtland och åker gärna "hem" på vintern för att åka slalom.

ulrika.lindersson@mimer.org

sofiewarn.jpg

Sofie Wärn

Sofie är vikarie, jobbar som resursassistent på skoltid och fritids. När hon är ledig tycker hon om att umgås med sin familj, vara ute i skogen och gå på fotboll.

sofie.warn@mimer.org

lisat.jpg

Lisa Thölin

Lisa jobbar på skoltid som elevassistent, därefter jobbar hon på storfritids. Hon har jobbat på Mimer sedan September 2015. Lisa är 27 år gammal och på fritiden umgås hon gärna med sin familj och sina vänner.

lisa.tholin@mimer.org

Majsan 2.jpg

Majsan Fjellström

Majsan arbetar i förskoleklass, därefter arbetar hon på Lillfritids.

majsan.fjellstrom@mimer.org

Freinetskolan Mimer